Tati Lesdianaley Unduk Ngadau, Totu Nereus Melvin Buvazoi Tavantang Kaamatan Keningau
- nabalunews
- May 12, 2025
- 1 min read

12 Mei 2025
KENINGAU: Tati Lesdianaley Matius dan Totu Nereus Melvin Chew masing-masing dinobatkan sebagai johan Unduk Ngadau dan Buvazoi Tavantang Kaamatan Keningau 2025 yang berlangsung di Dataran Keningau, di sini, semalam.
Bagi naib Johan dan tempat ketiga pula masing-masing disandang oleh Tati Alvera Tassry dan Tati Celine Juin.
Manakala tempat keempat dan kelima diduduki oleh Tati Naerryana Teris dan Tati Helviyanna Nasip.

Sementara itu naib johan dan tempat ketiga bagi pertandingan Buvazoi Tavantang disandang oleh Totu Alfon Ted Anthony dan Totu Alphonsus Marcellinus.
Tempat keempat dan kelima jatuh kepada Totu Ardy Ardiano Martin dan Totu Danish Muzaffar Haronsha.
Penyampai Hadiah Johan Naib Unduk Ngadau disempurnakan oleh Datin Doris Jopirit isteri Pembantu Menteri Kerja Raya Sabah, Merangkap (ADUN) Bingkor.
Manakala penyampai hadiah Buvazoi Tavantang disempurnakan Pegawai Daerah Keningau Peter Jonu Moinjil yang juga Pengerusi Penganjur Bersama Sambutan Pesta Kaamatan Peringkat Daerah Keningau Tahun 2025.















Comments